PRESSEMELDING 2015

PTS Varmesystem

Landmann gassgriller utstyrt med det nye innovative PTS-systemet finnes tilgjengelig for grillsesongen 2015.


  • Global unik teknologi som garanterer en jevn og kontrollert varmefordeling
  • Testet av et uavhengig testinstitutt
  • Ekslusivt for Landmann, finnes i seriene Avalon PTS, Miton PTS og Triton PTS
  • Internasjonal PCT patent


Osterholz-Scharmbeck, 24.02.2015 (Hovedkontor for Landmann Europa)

Landmann er et av de ledende merkene på det europeiske markedet for griller og grilltilbehør. Landmann har utviklet en ny framtidsorientert teknikk for gassgriller: ”Power Thermal Spreading System” (PTS-system). Denne innovasjon fra Landmann garanterer en meget jevn varmefordeling ved enhver ønsket grilltemperatur.
PTS-systemet brukes ekslusivt i Landmann’s gassgrillserier Avalon PTS, Miton PTS og Triton PTS, disse vil finnes i handelen for grillsesongen 2015.
”Med vårt verdensunike PTS-system, vil varmen som produseres fra brennerne jevnt og kraftfullt spres over hele grillflaten. Landmann har et unikt konsept med meget høyt potensial. Responsen fra våre handelspartnere bekrefter at denne innovasjon vil ha stor betydning for grillmarkedet” ifølge Andreas Krebs Konsernsjef for Landmann Europa.


PTS-systemet fra Landmann går til bunns med problemet

Presis som motoren er det sentrale elementet på en personbil, har brennerne en sentral rolle på gassgrillen. Men for å bedømme ytelsen og hvor jevnt resultatet er, er det ikke tilstrekkelig kun å fokusere på brennerne, ifølge ekspertene på Landmann. ”Det riktig avgjørende kriteriet for gassgriller er ikke bare den varmen som genereres, snarere hvor varmen utvikles og distribueres”, ifølge Tobias Carlsson, produktsjef på Landmann. Grillentusiaster med høye krav vet hvilken utfordring det kan være med matlaging på en grillrist med ujevn varmefordeling. Fine råvarer tillages ved ulike temperaturer, de kan enten brennes helt eller ikke bli ordentlig tillaget.
Det effektive PTS-systemet fordeler brennernes varme jevnt over hele grillen og dermed elimineres risikoen for ekstreme temperatursoner og kalde soner på grillen. Gjennom en optimal varmefordeling kan grilltemperaturen være jevn under hele grillingen.


Testet av uavhengig testinstitutt

Testresultatet fra det uavhengige testinstituttet, SGS Institutet Fresenius, har ved flere tilfeller vist at PTS-systemet oppnår en jevn varmefordeling – over hela grillflaten – sammenlignet med konkurrentenes . Til forskjell for konkurrentenes produkter finnes det ingen ukontrollerbare ekstreme temperatursoner og ingen kalde soner, hvilket kan komplisere tillagingen av ulike matvarer. I temperaturintervallet 300 - 400 grader vises varmespredningen ekstra tydlig.


Internasjonal beskyttet Landmann innovasjon

Utseende av en enhetlig termisk fordeling som PTS-systemet er avhengig av mange faktorer. Det som er avgjørende for å oppnå en optimal matching av faktorene er material og utforming av komponenter som brenner, flametamer og grillrist. Som en investering i framtiden er PTS resultatet av en langsiktig produktutvikling hos Landmann, som er komplettert med en gyldig internasjonal PCT patent. De tilhørende rettighetene til patentbeskyttelse sikrer Landmann og deres handelspartnere eksklusiv distribusjon av firmaets egen utvikling på de internasjonale markedene. Med det registrerte navnet PTS, kan grilleksperter være sikre på at det er det opprinnelige PTS-systemet fra Landmann.
De nye PTS grillene fra Landmann – såsom flere andre modeller av Landmann’s griller og tilbehør finner du hos våre forhandlere.


For mer informasjon kontakt: Landmann Norge AS, Salgs- og Markedssjef André Rusthen
Tel : +47 23165010
Fax: +47 23165011
Mail: ar@landmann.no
www.landmann.no

Alle nevnte varemerker og produktnavn tilhører respektive eiere.
Vi ønsker at Du sender en kopi til oss ved publisering.

Landmann Avalon PTS 6.1+ (Modell 12780)Landmann Avalon PTS 5.1+ (Modell 12798)Landmann 4.1 PTS Miton (Modell 12660)Landmann Triton PTS 3.0 (Modell 12933 – pearl white)Landmann Triton PTS 2.0 (Modell 12903 – sapphire black)

Varmekamera bilde fra konkurrentens gassgrill

Varmekamera bilde som viser Landmann ́s gassgrill med PTS-system.


Firmaet Landmann

Landmann er et av Europas ledende firma innen gass- og kullgriller, firmanavnet Landmann har nesten 50 års erfaring på dette området. Landmann er et tysk firma som er familie eiet og som arbeider med smarte nettverk med internasjonale eksperter innen produktutvikling, design og produksjon. Landmann er en av de ledende produsenter av griller og grilltilbehør i Europa, og finnes representert i 20 ulike land i verden. Landmann selger ca. 2 millioner griller hvert år.
Kjøpere av Landmann- produkter inkluderer ikke kun grill-elskende familier, men også ambisiøse grillentusiaster som stiller høye krav til deres grillutstyr. Et stort og bredt utvalg av ulike typer grillmodeller i ulike prisklasser har gjort Landmann til et stort varemerke i grillbransjen. Utvalget av grilltilbehør, som stadig øker, er også meget varierende. Varemerket Landmann omfatter også – foruten det vanlige tilbehøret – spesielle grillredskaper for ulike former for grillforberedelser og tillaging av matvarer.

Pressemateriale

Flere pressemeldinger

Pressekontakt

PR-Norge

Markedsinformasjon, kampanjer og produkter

Tommy Frid

+46 706205582
tf@landmann.se

HQ

Høyoppløselige bilder finner du oppe til venstre under hver produktside

view-example

Vårt utvidete Garantiprogram

Les mer
news-image

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål om griller og grilling

Les mer