Pressemelding 2013

Tid for å grille - overalt

overallt

På balkongen, i båten og campingvognen er det ofte dårlig med plass, og da er det smart med en minigrill. Vi tipser om det beste valget for deg som har dårlig plass.

Balkongen

Da kullgrill som regel er forbudt, forslår vi enten elgrill eller gassgrill.

En elgrill passer for enklere matlaging som f.eks. pølser, grillskiver og grillspidd. En gassgrill i miniformat er også et bra alternativ, spesielt da de normalt gir bedre varme enn elgrillen, og dessuten ofte er med lokk. For mer avansert matlaging bør minigrillen ha to brennere for å kunne lage maten indirekte (med ovnseffekt), hvilket gir grillen flere muligheter for matlaging.

Båten

Om man alltid går i land for å grille, er en kullgrill i mindre format et bra alternativ. Man bør likevel unngå å bruke en kullgrill på båten da glør og aske kan blåse rundt. En gassgrill i miniformat er et bedre alternativ uten glør og aske.

Campingvogn/bobil

Kullgrill eller gassgrill fungerer utmerket. Fordelen med å velge en gassgrill er at det går raskere og er lettere å styre varmen. Men mange forbinder kull og tennvæske med camping. Det kan være bra å ha en av hver!

Pressemateriale

Flere pressemeldinger

Pressekontakt

PR-Norge

Markedsinformasjon, kampanjer og produkter

Tommy Frid

+46 706205582
tf@landmann.se

HQ

Høyoppløselige bilder finner du oppe til venstre under hver produktside

view-example

Vårt utvidete Garantiprogram

Les mer
news-image

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål om griller og grilling

Les mer