PRESSEMELDING 2013

Røykspon i grillen - en trendy smaksetter

overallt

Vi har i flere år smaksatt det vi legger på grillen med ulike typer glacier og marinader. Men det finnes flere måter å få det grillede til å smake litt ekstra. Med ulike typer røykspon i grillen kan du oppdage en mengde ulike smaker.

Like bra på kullgrillen som på gassgrillen.

Man kan plassere sponene over varmen i en spesiell beholder, eller aluminiumsfolie. Brukes en kullgrill kan man også strø sponene direkte på glørne. Det finnes spon av ulike treslag, samt smaksatte spon som gir ulike smakskarakterer, men alle gir en røykaktig grunnsmak.

Cirkapris Landmann røykspon (al, en, bøk, kirsebær og eple) kr 79.

Mackmyra røykspon

Nytt for grillsesongen 2013 er Mackmyra røykspon - et spon som selges i et begrenset opplag. Landmann fliser ned den svenske whiskyprodusentens whiskyfat, som brukes i kull- eller gassgrill med lokk som smaksetter. Hell sponene direkte på kullet eller legg den i en spesiell røyksponbeholder på grillen.

Cirkapris Mackmyra røykspon kr 129

Pressemateriale

Flere pressemeldinger

Pressekontakt

PR-Norge

Markedsinformasjon, kampanjer og produkter

André Rusthen

+47 23165010
ar@landmann.no

HQ

Høyoppløselige bilder finner du oppe til venstre under hver produktside

view-example

Vårt utvidete Garantiprogram

Les mer
news-image

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål om griller og grilling

Les mer