PRESSEMELDING – 2013

Grillnyheter fra Landmann 2013

Nå er det endelig tid for grillsesong! Vi på Landmann hjelper gjerne til med alt som angår grillen.

NYHET GRILLER:

Neste generasjon kullgrill

En ny kullgrill med egenskaper som minner om en gassgrill. Kullgrillen er laget for å forenkle grillingen gjennom lettjustert og jevn varme, samt enkel asketømming. Den har en smart luke foran for påfyll av kull, og utrustet med en sveiv som hever og senker glødsengen.

Cirkapris kr 1995

Gassdrevet røykovn

Nå lanserer Landmann en gassdrevet røykovn. I røykovnen er det lett å holde jevn varme sammenlignet med kulldrevne modeller. Den er utstyrt med kroker for å henge opp f.eks. fisk, og den har tre justerbare rister for å plassere ulike typer kjøtt på. Men også sideretter som grønnsaker kan lages. Lav temperatur og lengre lagingstid sammen med røykspon gir et mørt kjøtt med tydelig røyksmak.

Cirkapris kr 2495

Miljøsmart engangsgrill

Landmann presenterer den første miljøsmarte engangsgrillen. Green Box BBQ inneholder ikke plast eller aluminium. Skålen i Green Box BBQ er produsert helt i komposterbart materiale, og utrustet med en bunnplate for å beskytte underlaget. Stabil, sikker og med lang glødetid.

Cirkapris kr 49

NYHET TILBEHØR:

Pizza på grillen

Med Landmanns pizzasett kan man variere sin matlaging på grillen og enkelt lage pizza. Fungerer på kullgriller og gassgriller med lokk. I settet medfølger en stor stein samt stor spade og slicer.

Cirkapris kr 399

Mackmyra røykspon for grillen

For finsmakeren. I en begrenset utgave kommer Mackmyra røykspon. Landmann fliser ned den svenske whiskyprodusentens whiskyfat for å få smaksetter til både kull- og gassgrill med lokk. Hell sponene direkte på kullet, eller legg den i aluminiumsfolie på gassgrillen.

Cirkapris kr 129

Trådløst termometer

Jakten på det perfekte kjøttet krevet et termometer. Dette termometeret er fullt av smarte forhåndsinnstilte programmer for ulike typer av kjøtt. Trådløst og med en rekkevidde opp til hele 30 meter.

Cirkapris kr 299

Pressemateriale

Flere pressemeldinger

Pressekontakt

PR-Norge

Markedsinformasjon, kampanjer og produkter

Tommy Frid

+46 706205582
tf@landmann.se

HQ

Høyoppløselige bilder finner du oppe til venstre under hver produktside

view-example

Vårt utvidete Garantiprogram

Les mer
news-image

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål om griller og grilling

Les mer