Pressemelding 2013

Green Box BBQ - Den første i sitt slag

overallt

Landmann lanserer nå en miljøsmart engangsgrill som hverken inneholder plast eller aluminium. Grillskålen og bunnplaten er laget i nedbrytbart/komposterbart materiale og kan sorteres som matavfall. Kun grillristen må sorteres som metall.

Grillsesongen står snart for døren. Engangsgrillen er populær i Norge. Det selges årlig 1.4 millioner engangsgriller. De brukes i parker, på stranden og på tur i skog og mark. Det er mange fordeler ved engangsgriller, men de skaper også problemer.

De forsøpler i naturen, de skaper brannfare, de står utstøtt, de ødelegger parkgresset, og ikke minst: Aluminiumet gjør produksjon av engangsgriller meget energikrevende.

Det nedbrytbare kompostermaterialet gir underlaget god varmebeskyttelse, sammenlignet med tradisjonelle engangsgriller. Dette beskytter underlaget og reduserer brannfaren.

Det minsker også faren for at små barn skal brenne seg på brennhet bakke, hvor det har stått en engangsgrill. Green Box BBQ er stabil og sikker å grille på. Tennbrikettene er forbehandlet - det er bare å tenne på posen de ligger i. Varmen blir jevnt fordelt. Grillen har lang brenntid, og man kan grille alt fra tynne pølser til tykke biffer.

Fakta om Landmann Green Box BBQ:

  • 93% mindre miljøpåvirkning enn tradisjonell engangsgrill
  • Ingen plast eller aluminium
  • Stabil, sikker og bra grillvarme
  • Veiledende pris er kr 49,00
  • Kjøpes hos blant annet Maxbo, Europris og Expert

Pressemateriale

Flere pressemeldinger

Pressekontakt

PR-Norge

Markedsinformasjon, kampanjer og produkter

Tommy Frid

+46 706205582
tf@landmann.se

HQ

Høyoppløselige bilder finner du oppe til venstre under hver produktside

view-example

Vårt utvidete Garantiprogram

Les mer
news-image

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål om griller og grilling

Les mer