Landmann og Felleskjøpet inngår samarbeid

Landmann Norge AS og Felleskjøpet Agri inngår samarbeid.

Landmann, en av de ledende grillprodusenter/leverandører i Europa, inngår et samarbeid med Felleskjøpet Agri. Butikkene vil være forhandlere av Landmann sine griller og grilltilbehør. Samarbeidet vil styrke satsingen på kategorien grill hos Felleskjøpet, og vil bidra til økt interesse på dette området. 

 

"Felleskjøpet har butikker spredt over hele Norge, dette vil gi forbrukere som tidligere ikke hadde våre griller i nærheten av der de bor mulighet til nå å få kjøpt seg en Landmann grill. Som forbruker vil du fra 2016 sesongen finne alt du måtte trenge av kvalitetsgriller og grilltilbehør i Felleskjøpet sine butikker over hele landet. Vi gleder oss til sesongen starter sier André Rusthen, General Manager hos Landmann Norge AS

 

"Felleskjøpet Agri valgte å inngå et samarbeid med Landmann med bakgrunn i deres fokus på kvalitet og forbruker, med blant annet svært varmebestandig emalje, forbrukervennlig monteringsanvisning og rimelige priser. Landmann tilbyr et vidt spekter av griller og grilltilbehør som blir et flott tilskudd i varesortimentet for Felleskjøpet Agri. Vi ser fram til et fruktbart samarbeid med Landmann sier Kategorisjef Jens Chr. Meinich 
hos Felleskjøpet Agri"

 

Landmann har en klar strategi om å ta flere markedsandeler i Norge, og samarbeidet med Felleskjøpet Agri er et riktig steg i denne strategien. 

Landmann Norge AS ble etablert i 1994 som et heleid datterselskap til Landmann Skandinavia AB, med morselskapet Landmann GbmH Co. KG i Tyskland som siden 1966 har distribuert griller og grillrelaterte produkter til det Europeiske markedet. Landmann som varemerke har 50 års jubileum i 2016.  

Landmann tenker fremover. Vi utvikler stadig nye griller med rett kvalitet til rett pris og et tidsriktig design. Det er ikke bare funksjonene på grillen som er viktig, men også hvordan grillen ser ut. En grill tar mye plass i hagen eller på terrassen, og da er det viktig at grillen passer inn uterommet.  

Pressekontakt Landmann Norge AS: General Manager - André Rusthen Tlf: 90 75 46 16  
Pressekontakt Felleskjøpet Agri AS : Kategorisjef –Jens Chr. Meinich Tlf: 97 55 36 41