Grillinspirasjon med Peter

Mer om Peter G Nilsson

Peter G Nilsson er en erfaren grillmester og medlem i Swedish Barbeque Team. Bli inspirert og lær deg mer om ulika grilltilbehør og grillmetoder.

Stäng

Avsnitt

Laste ned høy oppløste filmer

Grill riktig med Ulrik

Ulrik Lindelöv er grillmester og lagleder for det svenske grillandslaget, og har blant annet tatt medalje i VM i Jamaica 2003 og gull i EM i Ungarn 2003. Her gir Ulrik sine beste tips for at du skal bli konge ved grillen.

Avsnitt

Test en av våre oppskrifter

Universums beste tørrmarinade

Detta er en oppskrift på en fantastiskt god tørrmarinade som brukes ved indirekte grilling.

Grillrøkte honningkoteletter

Lyder det avansert? Nei det er det ikke. Resultatet blir saftige supergode koteletter.

Grillet laks på Planke

En succé med overraskende smak og aroma. Noe å imponere dine gjester med.

Dancing chicken

Denne oppskrift er meget populær i USA men ikke så vanligt i Norge.

Kunsten å lykkes med grilling

Det er ikke bare å slenge kjøttbiten på grillen hvis man vil lykkes. Følgende råd kan synes omfattende, men er nødvendige å kjenne til hvis du vil ha det beste grillresultatet. Ta deg tid til å lese igjennom rådene! Følg dem, så kommer du snart til å få et rykte som dyktig grillkokk.

Markedet i dag tilbyr en mengde forskjellige griller. Det er i all hovedsak tre forskjellige grilltyper. Kullgriller, gassgriller og elektriske griller. Hvilken du velger er en smaks sak og et kostnadsspørsmål.

Grillinformasjon

tips

12 "raske" tips ved grilling

Når det er tid for å grille vil man jo komme igang så fort som mulig...

grillpase

Grillkull vs. Briketter

Den største forskjellen mellom kull og briketter er at briketter har en jevnere og høyere kvalitét...

gasolgrillvskolgrill

Kullgrill vs. Gassgrill

Det er mange fordeler med en gassgrill. Den er billig i bruk. Den ryker og oser mindre...

gasol

Hvor lenge varer en gassflaske?

La oss si at du har en 6 kg gassflaske og en grill som bruker...

PTS – et helt nytt varmesystem

På Landmann har vi utviklet et helt nytt varmesystem som sprer varmen jevnere over hele grillflaten.

Grilltid / temperatur

Husk, temperaturen stiger med ca 2° for mindre kjøttbiter, og ca 5° for større kjøttbiter når det tas fra grillen/ovnen og pakkes inn i folie for å "hvile". Tenk på å avslute lagingen ved en lavere innetemperatur. Temperaturene i listen er eksklusive hviletid. Om du lar kjøttet hvile skal du altså trekke fra på temperaturene nedenfor.

Din grilltid / temperatur

Obs!De angitte grilltidene er ca-tider og varierer beroende på kjøttets tykkelse, temperatur, avstand til gløden etc. Kontroller alltid at kyllingen er gjenomgrillet ved å gjøre et snitt i den tykkeste delen.

Trådløst termometer

termometerTa temperaturen i kjøttet med vårt trådløse termometer.

Til produktene