Gassgrill

Gassgrillene får flere tilhengere som setter pris på enkelhet og varmekontroll. På grunn av gassgrillens hurtighet er det lett å grille såvel langgrilling i helgen som hurtiggrillet i hverdagen.

Avalon utekjøkken

De to største Avalon modellene er i en klasse for seg. Både når det gjelder utstyr og størrelse. ADVARSEL: Kan gjøre dine naboer misunnelige!

Mer om produktet

Avalon

Avalon, påkostede gassgriller som har blitt et begrep på markedet. Eksklusive gassgriller som er komplette utekjøkken med mange muligheter for matlaging.

Mer om produktet

Miton og Falcon

Miton og Falcon er modeller for den amisiøse grillelskeren. Det amerikanske designet og de gode grillegenskapene gjør alltid Miton og Falcon til et godt valg.

Mer om produktet

Triton

Triton, premiumutstyrte griller til et meget godt prisnivå. Rist i støpejern, emaljert innvendig, dobbelt isolert for optimal grillvarme og mange års grillglede.

 

Mer om produktet

Grillchef

Grillchef, prisverdige basismodeller. Perfekt for nybegynneren, eller kanskje den som skal kjøpe en ekstra gassgrill til sommerhuset. Mye grill for pengene.

Mer om produktet

Kompakte gassgriller

Landmanns kompakte gassgriller er perfekte for utflukten, båten, balkongen og de med liten plass.

Mer om produktet

Gassrøyker

Å lage mat på lavere temperatur og smaksette med røyk har blitt meget populært. Mange oppdager de gode smakene og det møre resultatet.

Mer om produktet

Øvrige & classics

Diverse modeller som vil bli erstattet med nye versjoner i grill-evolusjonens navn.

Mer om produktet

Vårt utvidete Garantiprogram

Les mer
news-image

Spørsmål og svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål om griller og grilling

Les mer